R. Knokke FC – K.MSK. Deinze

Play Off's 17 mei 2018 - 20:00
R Knokke FC

Resultaten

ClubGoalsUitslag
RKFC4Winst
KMSK Deinze1Verlies

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen Fulltime
17 mei 2018 20:00 Play Off's 2017 - 2018 90'

Adres speelterrein

R Knokke FC
Smedenstraat 91, 8300 Knokke-Heist, België

Samenvatting

RKFC Royal Knokke Football Club Logo

RKFC 101

RKFC Royal Knokke Football Club

Wedstrijdverslag

RKFC – KMSK Deinze 4-1 (rust 4-0)

Copy paste van vier dagen eerder.

Justin Verlinden had zich aan het hoofd gekwetst op training maar verscheen met een Peter Cech-helm toch onder de lat. Stijn Ampe verving Bram Paepe als reservedoelman. Jesse Mputu ontbrak maar Terry Osei Berkoe was terug.

Deinze-trainer Van Acker had een viertal wissels doorgevoerd en hield ondermeer Gert Van Walle op de bank.

Nadat Niels Van De Water een offensieve bevlieging van Scheyving foutief had ingedijkt (5’) stoof RKFC, zoals steeds in deze play offs, uit de startblokken. Met een loepzuivere pass vond Niels Mestdagh Aaron Dhondt die goed de ruimte was ingedoken en sneller op de bal was dan doelman Vandenberghe : 1-0 (9’). Aaron, op pass van Jarric (12’) en Tjendo (13’) kwamen in scoringspositie maar misten het doel. Dan maar op een stilliggende bal : Maxim trapte de hoekschop en Niels Van De Waterkopte mooi in aan de eerste paal : 2-0 (15’). De volledigheid gebiedt te zeggen dat Deinze ook kansen kreeg maar hun vizier stond niet goed afgesteld. Zo trapte Mertens naast nadat Niels Van De Water onder de bal door was gegaan (18’). Maar het Knokse recital ging onverstoorbaar verder : Ruben legde een verre vrije trap van Alessio terug en Simon Savaete mocht al even ongehinderd binnenduwen : 3-0 (20’). Mezine besloot naast na een vrije trap van Brulmans (26’) en Maxim voleerde een voorzet van Alessio spectaculair maar naast (31’). Mertens knalde over (40’) voor de Oost-Vlamingen maar Maxim Vandewalle zorgde voor een briljant orgelpunt van de eerste helft : hij krulde een vrije trap prachtig in de winkelhaak : 4-0 (43’). Opmerkelijk: de twee fouten van Deinze die met geel werden bestraft leidden telkens tot een Knokse goal.

Na de rust verliep het allemaal wat meer onzuiver, niet onlogisch. Alessio kon een voorzet van Tjendo niet afwerken (56’), Justin bokste een voorzet goed weg (60’) en Simon knalde de mooiste Knokse aanval, over een schijf of zes, via de bovenkant van de lat over (66’). Tijd voor de jeugd, moet trainer Yves Van Borm gedacht hebben. Yentl Neuvroen verving Niels Van De Water en ging op rechts spelen waardoor Jarric weer op zijn vertrouwde linksachterplaats mocht plaatsnemen en Niels Mestdagh centraal kwam te staan. Ook Jannes Vermeulen en Tibo Andries mochten opdraven. Vlak voor tijd lukte Mertens de bezoekende eretreffer na een assist van Gomez Romero : 4-1 (89’).

En dan kon de voorbereiding van de topper bij Lommel zondag beginnen !

Beelden van Focus-WTV en Sportbeat : http://www.focus-wtv.be/sport/knokke-haalt-het-makkelijk-van-deinze-met-4-1.

Royal Knokke FC : Justin Verlinden, Jarric Buysse, Ruben Vanraefelghem (kapitein vanaf 77’), Niels Van De Water (66’ Jannes Vermeulen), Niels Mestdagh, Nils Pierre, Simon Savaete, Alessio Staelens (kapitein, 77’ Tibo Andries), Maxim Vandewalle, Aaron Dhondt (80’ Yentl Neuvroen), Tjendo De Cuyper.

Deinze : Vandenberghe, Goossens, Romero Gomez, De Greef, Scheyving, Mertens, Vandecasteele, Janssens (70’ Challouk), Brulmans (79’ Sols), De Smul, Mezine (70’ Van Walle).

Scheidsrechter: Bart Zeebroek.

Gele kaart RKFC : geen.

Gele kaarten Deinze : Mezine (20’, truitjetrek bij Simon), Scheyving (43’, fout op Tjendo).

Niet ingevallen wisselspelers RKFC : Stijn Ampe, Thomas Grillet, Terry Osei Berkoe.