1ste Klasse Amateur 15 oktober 2017 - 15:00
R Knokke FC

Resultaten

ClubGoalsUitslag
RKFC1Verlies
SC Eendracht Aalst2Winst

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen Fulltime
15 oktober 2017 15:00 1ste Klasse Amateur 2017 - 2018 90'

Adres speelterrein

R Knokke FC
Smedenstraat 91, 8300 Knokke-Heist, België

Samenvatting

RKFC Royal Knokke Football Club Logo

RKFC 101

Voorbeschouwing

Dit weekend verwelkomen we Eendracht Aalst,de club die ons vorig seizoen het langst het vuur aan de schenen heeft gelegd bij het behalen van onze kampioenstitel.
We waren oprecht blij dat Eendracht Aalst dit seizoen met ons mee is gestegen naar de hoogste amateurreeks.
We herinneren ons de geweldige sfeer, ambiance en verbroedering tussen de clubs maar ook het respect op sportief vlak voor elkaar,zowel in heenmatch als in de terugwedstrijd van vorig seizoen.
In dit nieuwe seizoen is Eendracht Aalst karig beloond geweest tot op heden met 3 op 15.
Hun eerste wedstrijd tegen Dender werd uitgesteld waardoor zij vanaf speeldag 1 op achtervolgen zijn aangewezen en nog steeds een wedstrijd te goed hebben.
Maar hun uitslagen laten duidelijk zien dat zij een te duchten tegenstrever zijn(laatste drie wedstrijden 4-2 winst tegen Seraing, 3-2 verlies tegen Oosterzonen en 3-4 verlies tegen VW Hamme).
Wij daarentegen hebben een serieuze boost gekregen door onze laatste twee wedstrijden  te winnen tegen Dender en KSK Heist,waardoor we zelfs gedeeld op een tweede plaats zijn gekomen in het klassement.Aan ons om die positieve lijn door te trekken en onze betrachting is dan ook om onze gedeelde tweede plaats te behouden,zeker daar er ons volgende week de verplaatsing naar leider SK Lommel te wachten staat.
Ze voorspellen dit weekend mooi weer aan de kust, laten wij voor de storm zorgen op het veld!

Van Borm Yves,
trainer R Knokke FC

Nabeschouwing

Het eerste verlies van dit seizoen is een feit.
Komt het hard aan?ja,toch wel!
De eerste helft was er geen vuitje aan de lucht,we domineerden de wedstrijd en kregen een goedkope penalty,omgezet door Staelens.
1-0 en tevens ruststand.
De tweede helft waren we nergens,duels werden verloren,opbouw was heel traag en vooraan slaagden we er niet om een halve doelkans te creëren.
Tot overmaat van ramp gingen we zelfs op corner positioneel blunderen waardoor de gelijkmaker op het bord kwam en ondanks alle waarschuwingen ten spijt gaat men “liggen” in de backarea waardoor we een compensatiestrafschop tegen kregen en ook  bij de strafschop vertikt men de aanwijzigingen op te volgen en 1-2.
Zuur verlies,vooral omdat die tegentreffers niet hoefden.
Zo laten we een kans liggen om onze positie in het klassement te handhaven.
Een ontgoocheling voor het publiek,onze entourage en sponsors die in grote getalen aanwezig waren.

Uw coach,
Yves Van Borm