Nieuws

Nieuwe jeugdmanager: Sven Cnudde

Beste trainers, beste medewerkers, beste supporters van R. Knokke FC,

Het siert het bestuur van R. Knokke FC dat ze de afgelopen weken met heel veel enthousiasme hun verlangen kenbaar maakten om de jeugdwerking naar een hoger niveau te tillen. Het is dan ook met veel ambitie, passie en goesting dat ik de aangeboden uitdaging aanneem om hier als “jeugdmanager” mee mijn schouders onder te zetten.

Mezelf voorstellen is voor heel wat mensen binnen de werking niet nodig.
Sommigen ken ik vanuit mijn verleden als jeugdtrainer bij o.m. Varsenare, Jabbeke, Cercle & Club Brugge, anderen leerde ik kennen tijdens verschillende trainersopleidingen (die ik gaf of die we samen volgden).
Supporters van de Belgian Red Flames weten wellicht dat ik als keeperstrainer deel uit maak van de technische staf, andere spelers en ouders kennen me dan misschien weer als organisator bij SoccerFun voetbalstages.

Voor de grootste groep mensen (of toch zeker de sporttechnici) tenslotte zal mijn naam niet onbekend klinken vanuit mijn rol als provinciaal coördinator voor Voetbal Vlaanderen. De job die ik na 10 jaar inruil voor dit ambitieus project.

Ik kijk er naar uit om de komende weken en maanden kennis te maken met jullie allen en met de ganse RKFC-werking om nadien stapsgewijs, met hier en daar een tempoversnelling, het jeugdbeleid verder te laten bloeien in functie van elk individu.

Tot binnenkort.

Sven Cnudde