Royal Knokke FC, Belgica en Yssis cafe supporteren samen voor de Rode Duivels in het ‘Go Belgica Café’.

Voetbal leeft in Knokke-Heist! Het voorbije voetbalseizoen was een voltreffer voor RKFC. De evenementen rond EK en WK van Yssis Café en Belgica Café waren ook een schot in de roos.

Nu de gouden generatie van de Rode Duivels voor het belangrijkste tornooi in jaren staat, beslisten deze grote voetbalharten de krachten te bundelen om alle fans, een unieke WK-beleving aan te bieden. Met steun van de gemeente Knokke-Heist bouwen ze een belevingsevenement, Go Belgica Café, op en rond het Stadion Olivier, de thuisbasis van RKFC.

Matchen zijn te volgen op een reuzescherm van 30m², en je kan er genieten in een tentendorp met een leuk café, foodtrucks, , catering Sander-Jan Beirens support by Christophe Jardin, dit alles onder toeziende oog van onze DJ, live optredens (Regi, Soulbrothers, de Romeo’s…). Huisfotograaf Yvan Kaux zal de mooiste plaatjes  van de juichende fans vastleggen voor de eeuwigheid.

En het leukste nieuws houden we tot laatst….De toegang is gratis!

Een deel van de opbrengst gaat naar ‘Het Vlot’ een therapeutisch kinderdagverblijf en de jeugdwerking van Royal Knokke FC.

Dus rendez-vous vanaf 14 juni tot en met de finale op 15 juli België-Spanje (1-0).

Contact: Bruno Woestyn 0475 344 933, Woestoetoe@gmail.com  en Philippe Van Weehaeghe 0475 20 55 95 p.vw@skynet.be

In volgorde zoals op de foto;

Vincent Vanhonsebrouck, Karel Coudyzer, Frederic Ysenbaertk, Bruno Woestyn, Christophe Engels, Philippe Van Weehaeghe & Bart Decuypere.