shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 1-3 KVV THES SPORT

Onder een gezellig winterzonnetje ontving RKFC KVV Thes Sport. De ploeg uit Tessenderlo kwam vrij snel op voorsprong na een goed uitgespeelde counter. Gelukkig kon Naessens snel gelijk maken met een rake kopbal. Op het halfuur kwamen de Limburgers echter opnieuw op voorsprong. Net voor de rust was er een rake botsing tussen de keeper van Thes en Prudhomme waarna de wedstrijd even stillag. Keeper Boets kwam zwaar gehavend uit de strijd en werd zelf afgevoerd naar het ziekenhuis. We wensen hem een spoedig herstel!

De 2de helft zette Thes een stevig blok waar RKFC maar moeilijk doorgeraakte. Jalloh miste nog de grootste kans voor Knokke. In het slot van de wedstrijd kreeg Thes nog een strafschop die omgezet werd en zo stond de 1-3 eindstand op het bord.

Reacties

Tant: “Eerst wil ik terugkomen op de blessure van de keeper. We hopen vanuit Knokke zijnde dat alles goed komt met hem en dat er snel nieuws is dat alles ok is met hem. Over het sportief kan ik zeggen dat ik niet tevreden ben. Verdedigend stonden we niet goed en we hadden te weinig kwaliteit aan de bal. Kopjes bijeen steken en hard werken deze week voor zondag de 3 punten te pakken!”