Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | Dessel Sport 3-1 RKFC

RKFC kende een moeilijke avond in het Armand Melisstadion en verloor met 3-1 tegen Dessel Sport. Het begon nochtans goed voor onze jongens. Ze kwamen, ondanks een moeilijke start van de wedstrijd, wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Jens Naessens. De bal belandde op de stip na handspel van Dessel en Naessens trapte ons beheerst op voorsprong. Met die voorsprong gingen we ook de rust in.

Maar in de 2de helft wisten we deze kleine voorsprong niet vast te houden. Op 3 minuten tijd ging het van 0-1 naar 2-1 en RKFC kon er weinig tegenover zetten. Uiteindelijk scoorde Dessel Sport nog een derde keer en zo stond de eindstand ook op het bord. RKFC ziet zijn mooi reeksje aan diggelen geslagen door de Kempenaars maar krijgt woensdag alweer de kans om een nieuwe te starten. Dan gaan we op bezoek bij onze West-Vlaamse “buren” van Sint-Eloois-Winkel Sport.