Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | KSC Lokeren-Temse 0-1 RKFC

Zaterdagavond moesten onze jongens aan de bak in het Daknamstadion tegen KSC Lokeren-Temse. De Waaslanders waren al zeker van hun promotie naar 1B maar wilden toch winnen in de hoop dat koploper La Louvière punten liet liggen. Wij waren dan weer op zoek naar revanche voor de nederlaag die ze ons toediende in november.

De eerste helft was eerder een maat voor niks. Lokeren-Temse had de bal maar kon weinig klaar maken in aanvallend op zicht. RKFC speelde goed in blok en probeerde eruit te komen op de counter. De logische ruststand was dan ook 0-0. In de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer met een reeks kansen maar de Lokerse verdediging stond pal. Tot minuut 60 wanneer Hebbelinck een mooie actie opzet. Hij ziet in eerste instantie zijn schot afgeblokt worden maar de bal belandt in de voeten van Jalloh. Die twijfelt niet en trapt de bal mooi in doel! Na het tegendoelpunt schiet Lokeren-Temse wakker en zet het publiek zich achter de ploeg. Ze konden nog enkele kansen creeëren waarvan een bal op de lat de grootste was maar RKFC hield goed stand. Zo zorgde we toch opnieuw voor een stunt door het nummer 2 in de competitie te kloppen in eigen huis.

Volgend weekend komt Hoogstraten VV op bezoek in het BGLLP.