shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | KVV Thes Sport 4-2 RKFC

RKFC verkeert in een moeilijke periode. Het verloor afgelopen zaterdag voor de 3de maal op een rij, deze keer op het veld van Thes Sport. Na slechts 3 minuten trapt Sam Vanaken de thuisploeg op voorsprong. Een vrije trap wordt verlengd door 1 van onze jongens en Vanaken kan zo de bal in het dak van het doel trappen. Gelukkig zorgt Justin Pieters snel voor een gepast antwoord. Hij verschalkt de doelman van Thes Sport met een heerlijk afstandsschot in de bovenhoek. Iets voorbij het halfuur zet RKFC hun dominantie om in een (verdiende) voorsprong via de voet van Aelterman.

De rust halen we niet met onze voorsprong want Jeunen weet nog gelijk te maken. We hadden de wedstrijd onder controle tot dat Thes Sport terug op voorsprong kwam dankzij Bah. Daarna volgt een slotoffensief van RKFC maar het mocht niet baten. De Limburgers weten nog een 4de keer te scoren in de slotminuten en sturen Knokke met lege handen terug naar huis.

Positieve punten genoeg maar helaas geen 3 punten.. Volgende week zaterdag volgt een nieuwe kans wanneer we Dessel Sport ontvangen in het BGLLP!