Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 5-0 Young Reds

RKFC wist hun laatste thuiswedstrijd van 2023 winnend af te sluiten. Young Reds ofwel Antwerp B ging met 5-0 voor de bijl. De score werd al na 5 minuten geopend door Amadu Jalloh. Met een goed getimede kopbal op voorzet van Prudhomme bracht hij RKFC op voorsprong. Na een halfuur voetballen opende Hebbelinck zijn rekening en verdubbelde zo de voorsprong. Net op slag van rust werd het nog 3-0 dankzij (opnieuw) Jalloh.

Na de rust ging RKFC op zijn scorend elan door. Het werd uiteindelijk een forfait-score dankzij doelpunten van Vervaque en Prudhomme. Zo spoelt RKFC de bekerkater door en behaalt het een mooie 6/6 in de competitie! Volgende week zondag volgt de laatste wedstrijd van het jaar 2023 in en tegen KVK Tienen.