shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

Royal Knokke FC en VZW Stisa werken voortaan samen

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van het vernieuwde Olivier Stadion.

Op community-vlak wil Royal Knokke FC zich ook verder ontwikkelen en vanaf heden zal RKFC samenwerken met VZW Stisa

VZW STISA is een Oost-Vlaamse organisatie die al 10 jaar nieuw speelgoed gaat uitdelen bij ernstig zieke kinderen (in december) en dit in specifieke zorginstellingen. Ze doen dit ieder jaar opnieuw in Vlaanderen en Brussel. STISA was op zoek naar een club met ons profiel om hun actie ook te regionaliseren.  Concreet zullen wij van Royal Knokke FC samen met een vertegenwoordiger van STISA, in december een delegatie sturen naar de Kinderafdeling van AZ Zeno te Knokke.

Voorzitter Vincent Van Honsebrouck:
Wij zijn een warme, sociale club en ook dat behoort tot ons takenpakket.  We zijn blij dat STISA ons hierin zal begeleiden. Het feit dat Stan (zoon van Stijn) bij onze ambitieuze club speelt maakt het ook speciaal, omdat de betrokkenheid van beiden partijen heel groot is.  Sportief Mananger Kristof Arys zal namens Royal Knokke FC alles coördineren in samenwerking met Stijn De Bruycker.

Op de foto herkent u v.l.n.r.: Kristof Arys, Stan De Bruycker, Bart Decuypere, Seppe De Bruycker, Stijn De Bruycker en Vincent Van Honsebrouck