Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

VERSLAG | RKFC 1-0 Young Reds

In een zonovergoten Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark ontving RKFC Young Reds (ofwel Antwerp u23) voor de 1ste speeldag van de nieuwe competitie. In de eerste helft zagen we vooral heel veel strijd en middenveldspel, meer niet veel kansen. De beste en enige kans was voor de bezoekers, die op een afstandschot de paal vonden. De logische ruststand was dan ook 0-0.

In de 2de helft zagen we een beter Knokke die geleidelijk aan kansen bij elkaar voetbalde. Een goede voorzet van de ingevallen Ngongo werd door Pieters van dichtbij net overgekopt en Mbye zag zijn kopbal langs de verkeerde kant van de paal gaan. Het leek uit te draaien op een gelijkspel tot 10 minuten voor het einde. Na een lange aanval belandde de bal bij Brachet op de linkerflank en brengt de bal goed aan de eerste paal. Mbye tikt de bal in eerste instantie nog tegen de dwarsligger maar Muhire is het snelst op de bal en trapt de bal hoog binnen. Dat is onmiddellijk ook de einduitslag. De hitte hield beide ploegen lang een een wurggreep maar uiteindelijk kon RKFC de overwinning toch over de streep trekken.

Woensdag volgt de verplaatsing naar promovendus KVK Ninove en dan zondag spelen we opnieuw thuis voor de 6de ronde van de Croky Cup tegen Olympic Club Charleroi.