Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | OH Leuven B 1-2 RKFC

Onze jongens namen afgelopen zondag de volle buit mee terug naar kust vanuit het Bergestadion! In rustige 1ste helft zat het venijn duidelijk in de staart, wanneer OHL B een (lichte) strafschop krijgt na een fout van Vanraefelghem. De ref trekt op de koop toe nog een rood karton voor onze kapitein en RKFC moet verder met 10 man. Na 2 keer trappen komt OHL B uiteindelijk op voorsprong en trekt daar mee de rust.

In de 2de helft zagen we een heel volwassen Knokke die de rangen goed dicht hield en scherp counterde. Dat resulteerde in een strafschop voor RKFC na een fout op Addo. Naessens zet de strafschop om en Knokke komt terug in de wedstrijd. Het is uiteindelijk Justin Pieters die de 1-2 op het scorebord zet met een hard schot van buiten het strafschopgebied. Op naar zondag wanneer we, na La Louvière, opnieuw een ongeslagen leider op bezoek krijgen, KSC Lokeren-Temse.