shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 0-1 Hoogstraten VV

Zondagmiddag vond de topper tussen het nummer 4, RKFC, en het nummer 6, Hoogstraten VV, plaats in het BGLLP. Bij een overwinning konden we op de 3de plaats komen in het klassement. Maar het beloofde geen makkelijke opdracht te worden tegen een stug Hoogstraten.

Het waren ook de bezoekers die het scherpst aan de wedstrijd begonnen. Ze waren gretig in de duels en creeërde ook de kansen. RKFC kon niet dezelfde intensiteit aan de dag leggen. De resulteerde ook in de voorsprong voor de “Rooikes”. Op een lange bal in de box werd aarzelend gereageerd door de Knokse defensie en de bal viel voor de voeten van Mbaye en die schoot hem vanuit een zeer scherpe hoek in het dak van het doel. Dat was ook onmiddellijk de ruststand.

De 2de helft was van de kant van RKFC veel gretiger en beter. Dankzij die grote gretigheid kon Hoogstraten moeilijk van onder de druk weg. RKFC had enkele kansen via Addo, Mfumu en Vanraefelghem maar wereldreddingen heeft de doelman van de bezoekers niet moeten doen. Zo verliest RKFC slechts voor de 3de keer dit seizoen in eigen huis.

Volgende week kunnen we onze rug opnieuw rechten op bezoek bij Young Reds.