G-voetbal

G-voetbal

Hier bij RKFC is voetbal voor iedereen! Dus nodigen we vanaf dit seizoen ook de G-voetballers tussen 10 en 16 jaar uit om hun favoriete spelletje te komen spelen op de velden van het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.

Heeft uw zoon of dochter een lichamelijke of verstandelijke beperking en zijn ze gebeten door het voetbal? Laat hen weten dat ze welkom zijn bij RKFC.

Dit initiatief is onder de algemene leiding van jeugdmanager Sven Cnudde. De coaching is in handen van Dave Van Houtte die in 2016 G-voetbal startte in Marke waar ondertussen meer dan 30 spelers actief zijn. Zij doen het echter niet alleen, ook An De Sloovere en Steve Declercq staan de ploeg bij als trainers.

Aan super ambitie ontbreekt het geenzins om G-voetbal enerzijds in de schijnwerper te plaatsen en om het anderzijds naar een hoger niveau te tillen. Het plezier van de spelers staat centraal in het G-voetbal!

Het meterschap van dit gloednieuwe initiatief werd opgenomen door Nathalie Gekiere, echtgenote van de Voorzitter van RKFC. Daarnaast kijkt Sven Vermant toe op de professionele benadering!

 

Praktische info

Voor wie? Kinderen tussen 10 en 16 jaar met een fysieke of mentale beperking

Wanneer? Iedere zaterdag van 10u30 – 11u30

Waar? Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark – Smedenstraat 93, 8300 Knokke

Kostprijs? €75 – Inbegrepen: wekelijkse trainingen, verzekering, kledijpakket, toegang tot wedstrijden van het eerste elftal,…

 

Bekijk hieronder een kleine reportage over de eerste training!

 

Inschrijvingen of meer vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen met Dave Vanhoutte via:

gvoetbal@rkfc.be
0474/ 34 80 71

Het G-voetbal sponsoren?

Naast ons enthousiast team zoeken wij ook nog enthousiaste partners. Er zijn verschillende sponsorformules beschikbaar om uw merk in de kijker te zetten bij onze G-ploeg.

Wenst u meer info of bent u geïnteresseerd in een overeenkomst?

Neem contact op met:
Dave Vanhoutte: gvoetbal@rkfc.be
of
Thomas Bernaert: management@rkfc.be