shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

G-voetbal

G-voetbal

Bij RKFC geldt de leuze: voetbal voor iedereen! G-voetballers zijn dan ook van harte welkom om hun favoriete spelletje te komen spelen op de velden van het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.

Heeft uw zoon of dochter een lichamelijke of verstandelijke beperking en zijn ze gebeten door het voetbal? Laat hen kennis maken met RKFC. We trainen op zaterdag van 10u00 tot 11u15.

Met coach Dave Van Houtte hebben we een kenner in huis. Hij startte in 2016 het G-voetbal op in Marke alwaar ondertussen meer dan 30 spelers actief zijn. Hij wordt binnen RKFC gesteund door topmensen An De Sloovere en Steve Declercq.

Onze ambitie is groot om G-voetbal enerzijds in de schijnwerper te plaatsen en om anderzijds het niveau omhoog te tillen. Het plezier van de spelers staat evenwel ALTIJD centraal!

Het meterschap van dit warme initiatief werd opgenomen door Nathalie Gekiere, echtgenote van de Voorzitter van RKFC. Daarnaast kijkt Sven Vermant toe op de professionele benadering!

 

Praktische info

Voor wie? Jong en oud met een fysieke of mentale beperking die graag voetballen.

Wanneer? Iedere zaterdag van 10u00 – 11u15

Waar? Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark – Smedenstraat 93, 8300 Knokke

Kostprijs? €75 – Inbegrepen: wekelijkse trainingen, verzekering, kledijpakket, toegang tot wedstrijden van het eerste elftal,…

 

Bekijk hieronder een kleine reportage over de eerste training!

 

Inschrijvingen of meer vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen met David Simoens via:

management@rkfc.be
050/608150

Het G-voetbal sponsoren?

Naast ons enthousiast team zoeken wij ook nog enthousiaste partners. Er zijn verschillende sponsorformules beschikbaar om uw merk in de kijker te zetten bij onze G-ploeg.

Wenst u meer info of bent u geïnteresseerd in een overeenkomst?

Neem contact op met:

David Simoens: management@rkfc.be