shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

MeetinK

MeetinK


Op zoek naar een zaal om te vergaderen? Royal Knokke FC stelt haar deuren voor u open. Doorheen de week hebben wij verschillende zalen ter beschikking voor vergaderingen. 

Radisson Lounge

Grote vergaderzaal - Radisson Lounge

In onze Radisson Lounge is het mogelijk om met grote groepen te vergaderen en toch steeds voldoende afstand te bewaren. Groepen tot en met 60 personen kunnen hier terecht voor vergaderingen. Benodigdheden zoals een beamer en projectiescherm worden hier ook ter plaatse voorzien. Indien u nog vragen heeft kan u ons contacteren op het adres info@rkfc.be

Meer info

Radisson Lounge (t.e.m. 60 pers)

Op afspraak

Excl. BTW

Grote vergaderzaal - Optibel Bar

In onze Optibel Bar is het mogelijk om met grote groepen te vergaderen en toch steeds voldoende afstand te bewaren. Groepen tot en met 60 personen kunnen hier terecht voor vergaderingen. Benodigdheden zoals een beamer en projectiescherm worden hier ook ter plaatse voorzien. Indien u nog vragen heeft kan u ons contacteren op het adres info@rkfc.be

Meer info

Optibel Bar (t.e.m. 60 pers)

Op afsrpaak

Excl. BTW

Optibel Bar

Vergaderzaal 1

Kleine vergaderzaal - Zaal 1

In onze kleine vergaderzaal kan u terecht met maximum 25 personen. Ook in deze zalen staan een beamer en scherm tot uw beschikking. Deze ruimtes bieden ook altijd de mogelijkheid om met voldoende afstand van elkaar te kunnen vergaderen. Wenst u meer info, neem gerust contact met ons op via info@rkfc.be of via de knop rechts.

Meer info

Kleine vergaderzaal 1 (t.e.m. 25 pers)

Op afspraak

Excl. BTW

Kleine vergaderzaal - Zaal 2

In onze kleine vergaderzaal kan u terecht met maximum 20 personen. Ook in deze zalen staan een beamer en scherm tot uw beschikking. Deze ruimtes bieden ook altijd de mogelijkheid om met voldoende afstand van elkaar te kunnen vergaderen. Wenst u meer info, neem gerust contact met ons op via info@rkfc.be of via de knop rechts.

Meer info

Kleine vergaderzaal 2 (t.e.m. 20 pers)

€95

Excl. BTW

Vergaderzaal 2

Business Club 101

Business Club 101

In onze Business Club 101 kan u eveneens terecht voor vergaderingen tot en met 30 personen. Met een prachtig uitzicht over het nieuwe stadion is dit een unieke setting om in samen te komen. Wenst u meer info, neem gerust contact met ons op via info@rkfc.be of via de knop rechts.

Meer info

Business Club 101 (t.e.m. 30 pers)

Op afpsraak

Excl. BTW

De Loge

Onze loge is ideaal voor kleine, persoonlijke vergaderingen. We stellen de loge beschikbaar voor groepen tot en met 8 personen. Zo kunnen we steeds voldoende afstand garanderen tijdens uw meeting. Net als in de Business Club 101 heeft u een unieke setting met prachtig zicht op het nieuwe stadion. Wenst u meer info, neem gerust contact met ons op via info@rkfc.be of via de knop rechts.

Meer info

Loge (t.e.m. 8 pers)

Op afspraak

Excl. BTW

Loge

Reserveer?

Contacteer via info@rkfc.be

Contacteer via info@rkfc.be