Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

VERSLAG | Young Reds 2-4 RKFC

Na de nederlaag tegen Hoogstraten hadden onze jongens iets recht te zetten tegen Young Reds. Op een (verrassend) frisse avond in het Herman Vanderpoortenstadion zagen we de ‘thuisploeg’ het best starten. De jonkies van Antwerp speelden verzorgd voetbal en Knokke kon er weinig tegenover zetten. Het was dus ook geen verrassing dat ze op voorsprong kwamen. Een schot van buiten de 16 wijkt af op de 16-jarige Godelaine en verdwijnt zo achter Goblet in doel. Na deze opdoffer schoot Knokke wakker en konden we vrij snel gelijk maken via Prudhomme. Helaas haalden we de rust niet met een gelijkspel want Godelaine kwam op een voorzet goed voor zijn bewaker en tikte beheerst binnen.

Na de pauze zagen we een ander Knokke, gretiger en steviger in het duel. Daardoor kwam Young Reds in de problemen en moest het toch vooral het spel ondergaan. RKFC zette veel druk naar voor maar moest wel waken voor de snelle omschakeling. Die hoge druk leverde na 70 minuten dan toch de gelijkmaker op. Het was opnieuw Prudhomme die, met een knappe volley, zorgde voor het doelpunt. En dan ging het snel! Nog geen 2 minuten kwam Hebbelinck alleen voor doel en die twijfelde niet, 2-3! Nog 5 minuten later was het al opnieuw prijs. Prudhomme schilderde een vrije trap héérlijk in de bovenhoek. Zo zorgde hij voor de kers op de taart voor zijn eigen wedstrijd en die van RKFC.

Volgende wedstrijd komt Union Namur op bezoek in het BGLLP, waar we nog een revanche moeten nemen voor de verloren heenwedstrijd.