Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | OC Charleroi 1-0 RKFC

Afgelopen zaterdag stond er onze jongens een verplaatsing naar het Zwarte land te wachten, waar we tegen Olympic Club Charleroi op zoek ging naar de 3 punten. Het werd een gesloten wedstrijd waar de kansen schaars waren. In de 1ste helft was er heel weinig opwindends te noteren. Veel strijd en intensiteit maar aan beide kanten bleek de verdediging sterker dan de aanval dus was 0-0 een logsiche ruststand.

In de 2de helft kwam OC Charleroi wat meer opzetten en dat resulteerde op het uur in een doelpunt voor de thuisploeg. De bal wordt na een hoekschop opnieuw voorgebracht en Walbrecq kreeg teveel tijd om de bal aan te nemen en in het dak van het doel te trappen. RKFC probeerde daarna nog om een opening te vinden in de defensie van Charleroi maar die toonte zich sterk. Jens Naessens kreeg nog de grootste kans op de gelijkmaker na mooie bal van Bailly maar hij kon niet tot een schot komen en zo bleef het 1-0.

Zondag ontvangt RKFC KVK Tienen in het BGLLP!