Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | Cappellen FC 2-2 RKFC

In het zonnige Kapellen wachtte RKFC het nummer 17 uit het klassement, Cappellen FC. Onze jongens trokken met vertrouwen richting Antwerpen na de goede prestatie tegen RE Virton. Een bevestiging van die prestatie volgde helaas niet, althans niet in de 1ste helft. Knokke kende een moeilijke eerste 45 minuten en keek aan de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Coach Tant had veel werk voor de boeg en greep ook duidelijk in tijdens de rust. Een donderspeech en een 3-dubbele wissel moesten voor de ommekeer zorgen.

De ingrepen miste alvast zijn effect niet want RKFC kwam gretig de kleedkamer uit. Iets voorbij het uur scoorde Schoonbaert de aansluitingstreffer en nog geen 3 minuten later ging de bordjes alweer gelijk.. of dat dacht men. Prudhomme scoorde knap vanuit een schuine hoek maar de grensrechter had buitenspel gezien. Knokke had nu echt bloed geroken en 6 minuten na de 1-2 volgde uiteindelijk ook de, verdiende, 2-2 van Jens Naessens. Daarna houdt de keeper van Cappellen RKFC enkele keren van de winning goal en zo delen we de punten.

Volgende week zaterdag proberen we op opnieuw de 3 punten te pakken, dit keer in het Stade De La Neuville van Olympic Club Charleroi.