shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 5-0 RE Virton

Op een winderige zondagnamiddag ontving RKFC RE Virton in het BGLLP. Het werd een waar doelpuntenfestijn, die al vroeg in de wedstrijd van start ging. Na slechts 4 minuten kopte Schoonbaert ons al op voorsprong. Een bedanking voor de 1ste basisplaats sinds zijn blessure. Daarna stond Lucas Prudhomme 2 keer aan het kanon om ons met 3-0 comfortabel op voorsprong te zetten. Net voor rust strafte onze kapitein Vanraefelghem een foutje van de doelman van Virton af en zo stond het 4-0 aan de rust.

De 2de helft was eerder een maat voor niks. RKFC haalde zijn voet van het gaspedaal en speelde wedstrijd volwassen uit. Prudhomme scoorde nog na een knappe actie van Jalloh en volmaakte zo zijn hattrick tegen zijn ex-ploeg. Volgende week neemt RKFC het op tegen Cappellen FC in het Jos Verwellenstadion.

Reactie na de wedstrijd

Tant: “Een mooie overwinning! Het is een mooie reactie van mijn groep na de mindere prestatie van vorige week. We hebben daar niet het echte Knokke gezien. Vandaag waren we heel efficiënt, vooral in de 1de helft. Mooie overwinning tegen RE Virton, die toch niet de minste ploeg is in de reeks! In Cappellen is het nooit makkelijk spelen, maar we zullen ook daar proberen de 3 punten te pakken!”