shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 2-0 URSL Visé

Een regenachtige zondagmiddag, dat was de setting voor de wedstrijd tussen RKFC en URSL Visé. De wedstrijd begon evenwichtig maar zonder grote kansen. De eerste kans was onmiddellijk prijs voor de thuisploeg. Een voorzet van de linkerkant komt aan de 2de paal terecht bij Hebbelinck, die met een knappe actie zijn bewaker omzeilt en staalhard binnenschiet. Met deze tussenstand gingen we ook de rust in.

Na de rust had RKFC controle over de wedstrijd en gingen op zoek naar de verlossende 2de treffer. Het was wel oppassen voor de venijnige counters van Visé. Goblet moest attent blijven en zag ook een bal op zijn dwarsligger vallen. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd zorgde Jalloh met zijn 11de goal van het seizoen voor de verlossing. Een lange bal van Goblet werd door Naessens verlengd tot bij Mfumu. Die zette met een mooie pass Jalloh alleen voor doel en die werkte knap af. 2-0 en 3 punten bij!

Volgende week gaan onze jongens op bezoek in Dessel met een knappe 7 op 9.

Reacties

Tant: “Het was evenwichtige wedstrijd, het spel en de uitgespeelde kansen waren quasi evenwaardig. We wisten dat Visé een voetballende ploeg was, wat ook betekent dat er ruimte komt. De eerste helft hebben we gecontroleerd, vooral in balbezit maar er was te weinig diepgang door het goede blok van Visé. In de 2de helft hadden zij iets meer de bal maar zonder veel gevaar. Een goede wedstrijd van ons, een volwassen wedstrijd vooral, na de opdoffer van vorige week.”