Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | RKFC 2-1 OH Leuven u23

In een goed gevuld Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark nam RKFC het op tegen de u23 van Leuven. De jeugdige Leuvenaars staan bekend als een goed, voetballende ploeg en toonden dat ook onmiddellijk. Ze hadden veel balbezit en Knokke kreeg er maar moeilijk vat op. Toch kwam RKFC op voorsprong na een stilstaande fase. In een warrige fase reageerde Jens Naessens het attentst en trapde zo in 2 tijden de 1-0 voorbij doelman Jochmans. Lang bleef die voorsprong niet op het scorebord staan. Na een aanval over de rechterkant belandde de bal bij Sadzoute en die trapte de bal mooi voorbij Goblet, 1-1. Met deze stand doken we ook de rust in.

In de 2de helft zagen we een beter Knokke, die ook de kansen hadden. Dat resulteerde uiteindelijk ook in een doelpunt van de pas ingevallen Mfumu. Die kwam er opnieuw op stilstaande fase waar Mfumu op de juiste plaats stond om de bal in doel te verwerken. Daarna kwam OHL nog wat opzetten maar RKFC hield goed stand en pakt zo zijn elfde overwinning van het seizoen. Dat maakte van de eerste familiedag ook een geslaagde editie!

Nu volgt er het Paasweekend waarin RKFC geen wedstrijd heeft om dan, op zaterdag 6 april, af te zakken naar het Daknam van Lokeren-Temse.