Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

FULL TIME | Winkel Sport 2-2 RKFC

Onze West-Vlaamse derby kon op geen betere manier starten. Nog voor de eerste minuut rond is, staat RKFC al op voorsprong. Lucas Prudhomme kopt een gemeten voorzet van Hebbelinck mooi binnen. Helaas haalden we de rust niet met onze voorsprong. Sterker nog, op 2 minuten tijd zagen we onze voorsprong omgebogen worden in een achterstand. Na 16 minuten komt Winkel Sport langszij met een doelpunt van Perbet en in minuut 18 kopt Beyens een vrije trap binnen aan de 2de paal. Ruststand: 2-1.

De 2de helft begon RKFC heel gretig en zag al vrij snel een bal van de lijn gekeerd worden. De toon was gezet en Knokke domineerde maar moest toch oppassen van de venijnige counters van Winkel Sport. Onze jongens versierden een aantal mooie mogelijkheden en zagen voor een tweede maal de bal net voor de lijn ontzet worden. Uiteindelijk werden we in de allerlaatste minuut toch beloond voor de sterke 2de helft. Schoonbaert verschalkte de Winkelse doelman met (opnieuw) een kopbal. Een doelpunt in de eerste en laatste minuut leveren RKFC een punt op in de West-Vlaamse derby.

Zondag ontvangen we OH Leuven u23 in het BGLLP, waar we ook onze eerste familiedag organiseren.