shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuws

VERSLAG | La Louvière 0-3 RKFC

Een wedstrijd op het veld van de autoritaire leider, dat is nooit gemakkelijk. RKFC trok wel met vertrouwen naar het Stade Communal Du Tivoli na een mooie 15 op 18. Bij La Louvière was er een heus titelfeest gepland waardoor er heel wat volk aanwezig was. Die zagen hoe Knokke het sterkst aan de wedstrijd begon en al vrij snel kon prikken. Het was Lucas Prudhomme die de actie opzette en via Jalloh het ook zelf afmaakte.

Daarna herstelde La Louvière het evenwicht en werd ook de betere ploeg. Een goede organisatie en een sterke Goblet, zorgde ervoor dat we met een voorsprong de rust in gingen. Na de pauze bleven de Wolven drukken maar met minder gevaar. Het doelpunt viel weliswaar aan de overkant nadat doelman en verdediger botsten en Jalloh kon profiteren. 0-2! Daarna leek de wedstrijd gespeeld. RKFC hield alles goed gesloten en La Louvière vond geen openingen meer. Na een scherpe counter zette Mbye op een heel knappe wijze de eindstand op het scorebord.

Dankzij deze mooie overwinning komt Knokke op de 3de plaats in het klassement. Door het verlies van Hoogstraten sluiten we het seizoen af als “Beste Amateurploeg van het België”!